Beoordelingen van Ikigai Eindhoven

Recente recensies van Ikigai Eindhoven

5 sterren na 73 reviews

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden twee bentoboxen. Allebei heel lekker en netjes op tijd geleverd Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijke bezorger en perfect op tijd. Het eten was ook van uitstekende kwaliteit. Zullen hier zeker vaker gaan bestellen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm was weer erg goed. Dit keer los besteld ipv bentobox (want: meer). Nog gebeld om te vragen of de nasi bij de zalm (360) dezelfde is als bij de bentobox (1608), waarop ik een bevestigend antwoord kreeg. Dit is echter niet het geval, bij de losse zalm krijg je normale nasi (en die is lang niet zo lekker). Erg jammer. Graag zou ik de optie zien dat je: of de zalm zonder bijgerecht kunt bestellen (en de goede nasi los), of de variant uit de bentobox ook toegevoegd wordt aan de opties, of een bentobox-met-extra-vlees/vis.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat van Ikigai. Tot nu toe is de eten top kwaliteit en de bezorging snel en op tijd. We hebben ook een aangepaste bento kunnen bestellen voor een die-hard vegan.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top - zoals altijd hier. Wel 10 cent moeten bijbetalen voor een plastic zak die niet geleverd is. Een kniesoor die erop let.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker bento boxen! Garnalen zijn geweldig! Top kwaliteit!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, alleen ik had foutje gemaakt met 2 bestellingen, dus aantal gerechten dubbel gekregen. en dat was helaas niet zo bedoeld, maar is mijn eigen fout, alleen 3 bestellingen op 1 dag had ook kunnen opvallen zeker ook omdat ik nog gebeld had dat ik iets vergeten had. daardoor is de 2de bestelling opnieuw gemaakt inclusieg de extra's en alleen de extra's waren bedoeld. jammer voor ons

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten! Het was een cadeautje zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bento box super lekker zoals altijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, verrassend, genieten

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, goede website en alles klopt top voor ons 👍

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en werd op tijd bezorgd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar was helaas niet meer warm genoeg. Qua smaak vonden wij het eten echt voortreffelijk en voor herhaling vatbaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ingrediënten vers en goede kwaliteit echter vrij flauw van smaak mis umami. Om 16.20 besteld en bevestigde levertijd was 17.20. Werd bezorgd om 17 30 en het eten was nog net lauw bíjna koud. Woon 5 min van PSV stadion dus teleurstellende ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar je betaald er goed voor. Vlees was een beetje karig. Als je echt honger hebt kan je het beste 2 porties bestellen. Bezorging 30 minuten te laat.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, Benton box👍Op tijd en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo lekker !

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en moest opgewarmd worden in de magnetron. De sushi vind ik duur voor wat je krijgt.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld, was vers en heel lekker, daarnaast precies op tijd geleverd (zoals verzocht)

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl als lunch. Verse vis en groenten, lekker gemarineerd... een aanrader!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezien de hoge prijs had ik ook hoge verwachtingen. Ik vond de verhouding tussen prijs en kwaliteit niet ok. De sushi was niet vers. Was die vers geweest, was die vast verrukkelijk, alleen kon ik dit nu niet proeven. De soja saus is super zout. Dit heeft ook geen goede invloed op de smaak van de sushi. Verder plakte de kiemgroente constant aan de sushi, erg onhandig, zou ik weglaten. Super lekker was de verse wasabi.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijdI Echt heerlijk gegeten. Alle sushi en sashimi was super vers en de kreeft was echt waanzinnig lekker.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten en uitstekende service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bentobox ossenhaas! Het was weer superlekker! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker eten top in de bezorging dus alles was top

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en vers, goede ingrediënten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk!! Zodra het weer mag en kan, komen we graag van jullie gastvrijheid en kookkunsten genieten in het restaurant.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery. Great packaging. Noodles were very delicious. Dumplings were the best I have ever eaten. I was not expecting such a great food in Netherlands to be honest. It was my first time but definitely not the last one. Keep continue with this quality.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk nog nooit zo’n lekkere sushi en bijgerechten gehad als deze. Een aanrader voor iedereen die h(eerlijk) lekker vers eten en service waardeerd. Precies op de afgesproken tijd ook geleverd. Chapeau ga zo door!!! Dankjewel voor deze ervaring

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en toch nog lekker warm, mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was TOP!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van uitstekende kwaliteit. En snelle bezorging en goede service.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service en lekker eten, tkss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor onze trouwdag, bezorging exact op tijd en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar, thx team Ikigai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede bento box en pokebowl. Het is dan geen 'echte' bento box maar het is erg smakelijk en voldoende voor 1 persoon. Van mij mag de groente een stuk minder pittig (staat niet in de omschrijving) en de bijbestelde gefrituurde gyoza vallen in het niet bij de veel betere en warme dumplings.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Een heerlijke kerstavond gehad.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker genoten van het eten. Uit eten maar dan thuis. Zodra jullie weer gasten mogen ontvangen komen we zeker langs.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt een aanrader! Goede ingrediënten, rijke smaken en snelle bezorging. Wij kunnen er zelfs nog een dag van eten :)

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker !

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was alles weer heerlijk! De geflambeerde ossenhaas was heerlijk mals en de chicken yakitori top gemarineerd! Daarbij zijn wij dol op jullie Japanse nasi! De bezorging is altijd prima op tijd en ook écht goed warm! Van ons dus een dikke pluim! Wij kunnen niet wachten tot het moment dat jullie weer open mogen en we ook echt van jullie ambiance kunnen genieten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd en alles nog warm. Ik miste deze keer wel de eetstokjes en het fortune cookie ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Absolute aanrader

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Super veel smaak en lekkere ingrediënten. Bezorging was zelfs 15 eerder dan de aangegeven tijd!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge wel dig!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch gegeten! Wat een heerlijke sushi en super service. Het zag er niet alleen te gek uit maar nog veel belangrijker: het smaakte allemaal verrukkelijk! Een enorme aanrader. Best sushi in town! We gaan heel snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zojuist een ‘dreambox’ besteld. En de naam zegt het al. Ik droom er nog steeds van! Echt top!👍🏻

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en er was genoeg :) We gaan zeker nog eens bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde gerechten waren prima van kwaliteit! Het is te overwegen om bij langere bezorgafstanden het verpakkingsmateriaal aan te passen, zodat de gerechten warmer zijn als ze bezorgd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging , en het eten was overheerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd, en het eten was heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld Heerlijke box met extra sushi Zeker nog een keer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van mijn netwerk verschillende sushi mogelijkheden besteld. En wát een smaken! De zalm, tonijn en yellow tail zijn echt ongelooflijk super vers. En welke je zeker moet proberen als sushi-fan: King Salmon Roll. Daar ga je echt geen spijt van krijgen. Smakelijk ;)

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten . Onze vrienden uit Amsterdam vonden het ook heerlijk

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit ! Het had iets warmer mogen zijn, maar verder TOP. Als men met de kerst ook bezorgd ,nou dan weet ik het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik werd getipt door een vriend op de sushi van Ikigai en heb de dreambox besteld. De naam doet de box eer aan. Wat een heerlijke sushi! Pure verwennerij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk; smaak was top, goed Gepresenteerd en snel bezorgd, aanrader voor iedereen!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kreeft en sushi waren GEWELDIG! We hebben er echt van genoten! Dit gaan we zeker vaker doen. 👍

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was Champions League onder de sushi’s! Top! Heerlijk! Wij kijken ernaar uit om eens in het restaurant te komen proeven!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op afgesproken tijd. Heerlijke sushi rollen, super kwaliteit. Heerlijk !!!!