Beoordelingen van Ikigai Eindhoven

Recente recensies

5.0
Jeroen
22 oktober 2021

Het eten was niet meer warm.

M
20 oktober 2021

Bezorging op afgesproken tijd. Vaker besteld maar de porties noodles ( side dish) worden iedere keer kleiner maar niet goedkoper.

Irma
12 oktober 2021

Netjes verzorgd en zeer smakelijk eten

Mike
1 oktober 2021

Weinig eten voor veel geld. Wel lekker. Maar niet erg warm

Tayfun
18 september 2021

Optijd binnen en smaakte heerlijk. Zal zeker vaker bestellen.

Judith mostery
25 augustus 2021

Ik bestel altijd hetzelfde en was super zoals altijd. Maar voor 2 e keer was soep echt koud, eetstokjes, ei en pittige saus (apart) ontbraken wederom. Maar ook zonder dat was het heerlijk, as always (udon noodle soup met kip). Ik blijf het sowieso bestellen, altijd top!!

Loes
13 augustus 2021
Marian
18 juli 2021

Erg smakelijk eten, goede kwaliteit.

Diana
14 juli 2021

De bento geflambeerde ossenhaas was heel erg lekker

Marloes Habraken
26 juni 2021

Weer super lekker gegeten! Beste ramen in Eindhoven 👌🏼 Binnenkort eens het restaurant komen uitproberen!

Nolte
5 juni 2021

Heerlijk !!!

zen
27 mei 2021

heerlijk!

Rita van der Meulen
20 mei 2021

Het eten was er supersnel en het was erg lekker!

David
19 mei 2021
Bart
6 mei 2021

Geweldig lekker gegeten. Echt een aanrader. Ik vind alleen de prijs erg duur.

Mick Luining
28 april 2021

Het eten was super! Goed verpakt en snelle bezorging.

Mir
27 april 2021

Erg zout deze keer

Wendy
13 april 2021

Wij hadden twee bentoboxen. Allebei heel lekker en netjes op tijd geleverd Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Ralf
11 april 2021

Erg vriendelijke bezorger en perfect op tijd. Het eten was ook van uitstekende kwaliteit. Zullen hier zeker vaker gaan bestellen.

JJ
10 april 2021

De zalm was weer erg goed. Dit keer los besteld ipv bentobox (want: meer). Nog gebeld om te vragen of de nasi bij de zalm (360) dezelfde is als bij de bentobox (1608), waarop ik een bevestigend antwoord kreeg. Dit is echter niet het geval, bij de losse zalm krijg je normale nasi (en die is lang niet zo lekker). Erg jammer. Graag zou ik de optie zien dat je: of de zalm zonder bijgerecht kunt bestellen (en de goede nasi los), of de variant uit de bentobox ook toegevoegd wordt aan de opties, of een bentobox-met-extra-vlees/vis.

Aury
10 april 2021

Wij bestellen met regelmaat van Ikigai. Tot nu toe is de eten top kwaliteit en de bezorging snel en op tijd. We hebben ook een aangepaste bento kunnen bestellen voor een die-hard vegan.

Mary
3 april 2021
JJ
28 maart 2021

Het eten was top - zoals altijd hier. Wel 10 cent moeten bijbetalen voor een plastic zak die niet geleverd is. Een kniesoor die erop let.

Alicja
28 maart 2021

Super lekker bento boxen! Garnalen zijn geweldig! Top kwaliteit!

Rini de Groot
27 maart 2021
Cees Hendriks
24 maart 2021

super, alleen ik had foutje gemaakt met 2 bestellingen, dus aantal gerechten dubbel gekregen. en dat was helaas niet zo bedoeld, maar is mijn eigen fout, alleen 3 bestellingen op 1 dag had ook kunnen opvallen zeker ook omdat ik nog gebeld had dat ik iets vergeten had. daardoor is de 2de bestelling opnieuw gemaakt inclusieg de extra's en alleen de extra's waren bedoeld. jammer voor ons

Cees Herndriks
24 maart 2021
Bas Bijnen
23 maart 2021
Carin Hurks
19 maart 2021

Het was weer heerlijk!

Liesbeth
16 maart 2021

We hebben genoten! Het was een cadeautje zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carin Hurks
16 maart 2021

Het was heerlijk!

Lenie Murk- van den Boomen
15 maart 2021

Bento box super lekker zoals altijd

Cees Hendriks
7 maart 2021
Elly
5 maart 2021

Heerlijk, verrassend, genieten

Jan van der Kleij
4 maart 2021

Top eten, goede website en alles klopt top voor ons 👍

Anca
2 maart 2021

Het eten was erg lekker en werd op tijd bezorgd.

Nico Nolde
28 februari 2021

Eten was heerlijk, maar was helaas niet meer warm genoeg. Qua smaak vonden wij het eten echt voortreffelijk en voor herhaling vatbaar.

Bas
28 februari 2021

Ingrediënten vers en goede kwaliteit echter vrij flauw van smaak mis umami. Om 16.20 besteld en bevestigde levertijd was 17.20. Werd bezorgd om 17 30 en het eten was nog net lauw bíjna koud. Woon 5 min van PSV stadion dus teleurstellende ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
26 februari 2021

Eten was lekker maar je betaald er goed voor. Vlees was een beetje karig. Als je echt honger hebt kan je het beste 2 porties bestellen. Bezorging 30 minuten te laat.

tal
21 februari 2021

heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk
15 februari 2021

Was super lekker, Benton box👍Op tijd en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tal
13 februari 2021

zo lekker !

Marieke
9 februari 2021

Het eten was koud en moest opgewarmd worden in de magnetron. De sushi vind ik duur voor wat je krijgt.

Naomi
5 februari 2021

Sushi besteld, was vers en heel lekker, daarnaast precies op tijd geleverd (zoals verzocht)

Celine
4 februari 2021

Heerlijke pokebowl als lunch. Verse vis en groenten, lekker gemarineerd... een aanrader!

Sandra
3 februari 2021

Gezien de hoge prijs had ik ook hoge verwachtingen. Ik vond de verhouding tussen prijs en kwaliteit niet ok. De sushi was niet vers. Was die vers geweest, was die vast verrukkelijk, alleen kon ik dit nu niet proeven. De soja saus is super zout. Dit heeft ook geen goede invloed op de smaak van de sushi. Verder plakte de kiemgroente constant aan de sushi, erg onhandig, zou ik weglaten. Super lekker was de verse wasabi.

CBJB
2 februari 2021

Stipt op tijdI Echt heerlijk gegeten. Alle sushi en sashimi was super vers en de kreeft was echt waanzinnig lekker.

Rini de Groot
1 februari 2021

Goed en lekker eten en uitstekende service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matt Leenen
1 februari 2021

Bentobox ossenhaas! Het was weer superlekker! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
31 januari 2021
Brenda Van der tas
31 januari 2021

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Jan ban der Kleij
31 januari 2021

Top, lekker eten top in de bezorging dus alles was top

Harm
30 januari 2021
Kateryna
30 januari 2021

Superlekker en vers, goede ingrediënten!

Leon Elias
29 januari 2021

Het was verrukkelijk!! Zodra het weer mag en kan, komen we graag van jullie gastvrijheid en kookkunsten genieten in het restaurant.

Mike
29 januari 2021

Fast delivery. Great packaging. Noodles were very delicious. Dumplings were the best I have ever eaten. I was not expecting such a great food in Netherlands to be honest. It was my first time but definitely not the last one. Keep continue with this quality.

Ingeborg
29 januari 2021
Ard
25 januari 2021

Werkelijk nog nooit zo’n lekkere sushi en bijgerechten gehad als deze. Een aanrader voor iedereen die h(eerlijk) lekker vers eten en service waardeerd. Precies op de afgesproken tijd ook geleverd. Chapeau ga zo door!!! Dankjewel voor deze ervaring

ine
25 januari 2021

Het eten was heerlijk en toch nog lekker warm, mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
17 januari 2021

Het was TOP!

Etoile Du Long
12 januari 2021

Heerlijk eten van uitstekende kwaliteit. En snelle bezorging en goede service.

Rini de Groot
11 januari 2021

Snelle en goede service en lekker eten, tkss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid en Erik
6 januari 2021

Lekker gegeten voor onze trouwdag, bezorging exact op tijd en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar, thx team Ikigai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
29 december 2020
Xander
25 december 2020

Zeer goede bento box en pokebowl. Het is dan geen 'echte' bento box maar het is erg smakelijk en voldoende voor 1 persoon. Van mij mag de groente een stuk minder pittig (staat niet in de omschrijving) en de bijbestelde gefrituurde gyoza vallen in het niet bij de veel betere en warme dumplings.

Goudsmits
24 december 2020

Top. Een heerlijke kerstavond gehad.

Raoul
24 december 2020

Weer erg lekker genoten van het eten. Uit eten maar dan thuis. Zodra jullie weer gasten mogen ontvangen komen we zeker langs.

Wieteke
22 december 2020

Heerlijk, echt een aanrader! Goede ingrediënten, rijke smaken en snelle bezorging. Wij kunnen er zelfs nog een dag van eten :)

tal
20 december 2020

heel erg lekker !

Nico en Ineke van Galen Last
16 december 2020

Wederom was alles weer heerlijk! De geflambeerde ossenhaas was heerlijk mals en de chicken yakitori top gemarineerd! Daarbij zijn wij dol op jullie Japanse nasi! De bezorging is altijd prima op tijd en ook écht goed warm! Van ons dus een dikke pluim! Wij kunnen niet wachten tot het moment dat jullie weer open mogen en we ook echt van jullie ambiance kunnen genieten.

Penny
14 december 2020

Wederom heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd en alles nog warm. Ik miste deze keer wel de eetstokjes en het fortune cookie ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
13 december 2020

Heel erg lekker! Absolute aanrader

Raoul
11 december 2020

Erg lekker gegeten. Super veel smaak en lekkere ingrediënten. Bezorging was zelfs 15 eerder dan de aangegeven tijd!

Stef Habraken
8 december 2020

Ge wel dig!

Jan
6 december 2020

Echt fantastisch gegeten! Wat een heerlijke sushi en super service. Het zag er niet alleen te gek uit maar nog veel belangrijker: het smaakte allemaal verrukkelijk! Een enorme aanrader. Best sushi in town! We gaan heel snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jer
26 november 2020

Zojuist een ‘dreambox’ besteld. En de naam zegt het al. Ik droom er nog steeds van! Echt top!👍🏻

Maggie song
23 november 2020

Het eten was lekker en er was genoeg :) We gaan zeker nog eens bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Backus
22 november 2020

De bestelde gerechten waren prima van kwaliteit! Het is te overwegen om bij langere bezorgafstanden het verpakkingsmateriaal aan te passen, zodat de gerechten warmer zijn als ze bezorgd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuri Daems
22 november 2020

Prima bezorging , en het eten was overheerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinus
22 november 2020

Op de afgesproken tijd bezorgd, en het eten was heerlijk!

Harald
20 november 2020

Eerste keer besteld Heerlijke box met extra sushi Zeker nog een keer

Edwin
20 november 2020

Op aanraden van mijn netwerk verschillende sushi mogelijkheden besteld. En wát een smaken! De zalm, tonijn en yellow tail zijn echt ongelooflijk super vers. En welke je zeker moet proberen als sushi-fan: King Salmon Roll. Daar ga je echt geen spijt van krijgen. Smakelijk ;)

Nico van Galen Last
17 november 2020

Wederom heerlijk gegeten . Onze vrienden uit Amsterdam vonden het ook heerlijk

Rianne
16 november 2020

Topkwaliteit ! Het had iets warmer mogen zijn, maar verder TOP. Als men met de kerst ook bezorgd ,nou dan weet ik het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
15 november 2020

ik werd getipt door een vriend op de sushi van Ikigai en heb de dreambox besteld. De naam doet de box eer aan. Wat een heerlijke sushi! Pure verwennerij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjeerd
15 november 2020

Super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
15 november 2020

Het was echt heerlijk; smaak was top, goed Gepresenteerd en snel bezorgd, aanrader voor iedereen!

Anna
9 november 2020

De kreeft en sushi waren GEWELDIG! We hebben er echt van genoten! Dit gaan we zeker vaker doen. 👍

Baukje Beekman
6 november 2020

Dit was Champions League onder de sushi’s! Top! Heerlijk! Wij kijken ernaar uit om eens in het restaurant te komen proeven!

Willem van den Bungelaar
5 november 2020

Perfect op afgesproken tijd. Heerlijke sushi rollen, super kwaliteit. Heerlijk !!!!